torstai 25. toukokuuta 2017

Suklaaraakakakku Moussepohjalla


Olen jo useamman vuoden aikana rakastunut todella paljon raakakakkuihin. Kun tutustuin näihin kakkuihin niin ei enää paluuta ollut tavallisiin kermakakkuihin. Nämä suorastaan valloittivat sydämeni kokonaan. 

Vieläkin yritän kovasti näiden valmistusta harjoitella. En ole mikään täydellinen ja aina on jotain uutta opeteltavaa seuraavalle kerralle. Jatkuvasti yritän tulla paremmaksi ja haen ideoita niin kirjoista, blogeista ja jopa instagramin maailmasta. Hirveästi ei taida olla sellaisia kirjoja, jotka olisi pelkästään omistettu raakakakuille.

Tällä kertaa koitin vähän erilaisempaa pohjaa kuin yleeensä. Tein peruspähkinäisen pohjan sijasta moussemaisen pohjan, jota en ollut aikaisemmin edes testannut. Joskus  on hauska kokeilla vähän uusia juttuja. 






                                        RAAKASUKLAAKAKKU MOUSSEPOHJALLA



                                                                      Moussepohja:

3- 4 dl Pähkinöitä
1-2 dl Jäähtynyttä Pakuriteetä
2 Banaania
1 dl Raakakaakaojauhetta
1 dl Taateleita
3 rkl Psylliumjauhetta
ripaus suolaa


Täyte:

4 dl Cashewpähkinöitä
1-2 dl Jäähtynyttä Pakuriteetä
1 dl Sulatettua Kaakaovoita
1 dl Vaahterasiirappia
1 dl Raakakaakaojauhetta


1. Laita Edellisenä iltana cashewpähkinät likoamaan veteen
2. Jauha kuivat pähkinät tehosekoittimessa jauheeksi ja lisää joukkoon kaikki muut paitsi psylliymjauhe.Lopuksi lisää psyllium ja sekoita nopeasti.
3. Lisää mousse irtopohjavuokaan ja laita pakastimeen jäähtymään. 
4. Sillä välin valmista täyte. 
5. Huuhtele lionneet cashewpähkinät ja sekoita tehosekoittimeessa.
6. Lisää joukkoon pakuritee, sulatettua kaakaovoi, vaahterasiirappi ja kaakaojauhe.
7. Sekoita tasaiseksi massaksi sekasin ja levitä moussekerroksen päälle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti