sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Viheraamusmoothie



Aamuisin kaikkein parasta on se, että pääsee juomaan super ihanaa vihersmoothieta. Jo pidemmän aikaa aamurutiineihini on kuulunut se, että aamuisin juon vihersmoothien. Siitä tulee aina niin pirteän energinen olo. Toisilla päivä lähtee käyntiin teen tai kahvin voimalla, mutta minulla se ehdottomasti lähtee smoothien voimalla. Siinä samalla saa tarvittavia vitamiineja ja päivän rauta-annoksen.

Vihersmoothieni yleensä koostuu joko tuoreesta tai pakastepinaatista. Joukossa on myös selleriä, sitruunaa, appelssiini, banaani ja kauramaitoa. Vertailen kaupoissa todella paljon hintoja. Varsinkin tuoreen pinaatin hinta on vaihteleva. Nykyään olen siirtynyt ostamaan Lidlistä ison pakastepinaattipussin. Yleensä tuoreita 250g pusseja ostan ainoastaan prismasta, koska sieltä niitä saa halvemmillaan noin parilla eurolla kun taas k-kaupoissa samankokoisesta pussista joutuu maksamaan melkein viisi euroa. Meinasin talvella saada sydärin tuossa lähikaupassa kun 70g tuorepinaatti maksoin yli 4 €, joten tietysti kävelin alepaan ja ostin sen samankokoisen pinaattirasian hintaan 1,70€. Nyt kesän aikana sitä tietysti voi alkaa itsekin pinaatteja kasvattelemaan. Kunahan sää vain lämpenisi.

Joillekin ihmisille vihreys tarkoittaa heti ensimmäiseksi terveellisyyttä ja pupunruokaa. Minulle vihreät raaka-aineet merkitsee enemmänkin tärkeitä vitamiineja, mutta tykkään toki syödä terveellisesti, jotta pysyn hyvässä kunnossa ja terveenä läpi elämän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti